Avís Legal

Identificació

En compliment amb el deure d’informació recollit en article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, JUAN FERMIN LOPEZ GIL, l’informa que les dades aquí consignades corresponen a l’entitat titular del lloc web https://www.osteopatiavalles.com/

Denominació: JUAN FERMIN LOPEZ GIL
Domicili: C / VALLS, 28 3r 1a, SABADELL (08201) BARCELONA, ESPANYA
Telèfon: 650858072
E-mail: info@osteopatiavalles.com
CIF: 34741158A

Propietat intel·lectual i industrial

Tots els drets de propietat industrial i intel·lectual de la totalitat d’elements continguts en aquest lloc web, incloses les marques comercials, formats, dissenys gràfics, textos, imatges i documents, pertanyen a JUAN FERMIN LOPEZ GIL i es troben protegits per les lleis espanyoles i internacionals sobre propietat Intel·lectual i Industrial. Queda expressament prohibida la reproducció total o parcial d’aquest lloc web i de qualsevol dels seus continguts sense el permís exprés i per escrit de JUAN FERMIN LOPEZ GIL.
L’accés a la pàgina web no implica cap tipus de renúncia, transmissió, llicència o cessió d’aquests drets per part de JUAN FERMIN LOPEZ GIL, llevat que s’estableixi expressament el contrari.

Condicions d’ús

L’accés a AQUEST lloc web implica l’Acceptació d’aquestes condiciones d’Ús sense reserves que regulen l’accés i la Utilització de la mateixa per tal de posar a DISPOSICIÓ USUARIS informació sobre Els nostres productes.
És prohibeix expressament la Utilització dels Continguts de este lloc web per a su Utilització amb Fins comercials o per a su distribució, Transformació o comunicació.

JUAN FERMIN LOPEZ GIL, no respondrà de cap consequència, dany o perjudici que poguéssin derivar d’AQUESTA Utilització o US de la informació.
Tant l’accés a AQUEST web com l’us que Pugui Fer de la informació continguda en la mateixa és de l’exclusiva Responsabilitat de qui ho realitza.

L’usuari s’obliga a no utilitzar la informació que és publica en AQUEST web amb Fins o Efectes il·lícits o lesius, a no danyar o inutilitzar la informació ia no realitzar QUALSEVOL Altra acció que puguin ser contrària al contingut de este Avís Legal.

JUAN FERMIN LOPEZ GIL no pot assegurar la inexistència d’interrupcions o errors en l’accés a AQUEST lloc web, Tot i que posés a els Seus majors esforços per evitar-les.

Enllaços a altres webs

Els enllaços (links) que pot trobar en aquesta web són un servei als usuaris. Aquestes pàgines no són operades ni controlades per JUAN FERMIN LOPEZ GIL, per això, no es fa responsable dels continguts d’aquests llocs web ni estan cobertes pel present Avís Legal. Si accedeix a aquestes pàgines Web haurà de tenir en compte que les seves polítiques de privacitat poden ser diferents a la nostra.

Legislació aplicable i competència jurisdiccional

El present Avís Legal es regeix per la normativa espanyola vigent que li és d’aplicació.

Per a la resolució de les controvèrsies que es puguin derivar com a conseqüència del que disposen les presents disposicions i sobre la seva interpretació, aplicació i compliment, l’usuari, en virtut de l’acceptació de les condicions recollides en aquest Avís legal, renuncia expressament a qualsevol altre fur que pogués correspondre-li.

En qualsevol cas, dins de la jurisdicció espanyola, si la legislació permetés sotmetre a un fur en concret, l’usuari renuncia expressament al fur que pogués correspondre-i se sotmet voluntàriament a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals de BARCELONA.