Història

Vam començar la nostra carrera professional l’any 2000, sent dels primers centres en oferir aquest tractament exclusiu tant a la nostra ciutat com a la resta del territori català i de l’estat espanyol.

A base de constància de formació i millora professional, ens hem especialitzat en els diferents camps d’aplicació de l’osteopatia, així com en l’aplicació de tècniques en tractaments ginecològics, pediàtrics i esportius.

Durant tots aquests anys, hem treballat amb la finalitat de donar confiança d’aquesta professió a la nostra ciutat i hem seguit amb la nostra tasca formativa i d’atenció al pacient, procurant donar el millor servei amb els nostres tractaments.

A partir del 2011 ens traslladem al Passeig Manresa, on hem seguit aplicant la nostra filosofia de treball per tal de millorar la formació constant dels nostres especialistes. La nostra intenció és continuar amb el desenvolupament constant de la disciplina osteopàtica, amb l’objectiu de treballar en l’avantguarda de la nostra professió per donar el millor tracte qualitatiu als nostres usuaris.

Equip

J.Fermín
López

Osteòpata

J. Fermín López va obtenir el seu D.O. d’osteopatia per la Universitat de Les Heures a l’any 2000 . Des de llavors comença a treballar com a osteòpata a Sabadell, al C/ Indústria, sent un dels pioners en treballar en una consulta exclusiva d´osteopatia tant a la nostra ciutat com a la resta de Catalunya i de l’estat espanyol.

A més de continuar la seva formació a l’ estranger a diversos països europeus, obté la titulació de Màster d’Osteopatia a l’European School of Osteopathy a través de la Greenwich University al 2004. També obté una especialització en osteopatia clàssica a la John Wernham School of Classical Osteopathy (Maidstone, Regne Unit)

L’any 2006, cofunda el Centre Osteopatia Sabadell, on treballa fins el 2010.

+ Llegir més

Anna
Torné Jordà

Osteòpata

Formació Acadèmica:

1996-1999
Diplomatura en Fisioterapia per l’E.U. Gimbernat (UAB), 1996-1999 Diplomatura en Fisioteràpia per l’E.U. Gimbernat (UAB).

2010
Neurodinàmica clínica. Neurodynamic Solutions, Michael Shacklock. EU de Ciencias de la Salud de la Universidad de Zaragoza.

2002-2003
Les Cadenes Musculars. Mètode Busquet. EU Gimbernat. (UAB).

2000-2001
Fisioteràpia analítica segons el concepte Sohier. Institut Company. Centre Talus de Manresa.

+ Llegir més

FERNANDO
FONTÁN ARBÁIZAR

Osteòpata

Formació Acadèmica:
2011-2015
Diplomat en Osteopatia per l’Escola d’Osteopatia de Barcelona

2007-2011
Diplomatura en Fisioterapia a la Universitat Internacional de Catalunya (UIC)
+ Llegir més

María Rodríguez

MARÍA
RODRÍGUEZ PÉREZ

Osteòpata

Formació Acadèmica:

2022-2023
Rendez-vouz amb Pascale i Christophe Pech
Pediatria 1, 2 i 3 amb Isabel Hurtado i Alicia Escardó a l’ Escola del Concepte Osteopàtic ECO

2022
Osteopatia uroginecològica i pelvis

2020-2021
Clínica Social amb Pascale Pech

2016-2021
Escola del Concepte Osteopàtic ECO.

2015-2016
Escola d’Osteopatia de Madrid. Màster propi de tècniques osteopàtiques.

2010-2014
Títol grau de fisioteràpia. Universitat de Màlaga.

+ Llegir més