J. Fermín López

Osteòpata

J. Fermín López va obtenir el seu D.O. d’osteopatia per la Universitat de Les Heures a l’any 2000 . Des de llavors comença a treballar com a osteòpata a Sabadell, al C/ Indústria, sent un dels pioners en treballar en una consulta exclusiva d´osteopatia tant a la nostra ciutat com a la resta de Catalunya i de l’estat espanyol.

A més de continuar la seva formació a l’ estranger a diversos països europeus, obté la titulació de Màster d’Osteopatia a l’European School of Osteopathy a través de la Greenwich University al 2004. També obté una especialització en osteopatia clàssica a la John Wernham School of Classical Osteopathy (Maidstone, Regne Unit).

L’any 2006, cofunda el Centre Osteopatia Sabadell, on treballa fins el 2010.

A partir del 2011, comença a treballar a Osteopatia Vallès, al Passeig Manresa de Sabadell.

Ha sigut responsable de l’àrea de visceral dels estudis d’osteopatia a l’Escola Universitària Blanquerna, i des del 2008 treballa com professor titular del Máster Universitari d’Osteopatia a l’Escola d’Osteopatia de Barcelona, on imparteix classes d’osteopatia visceral i clínica, a més de col.laborar en assistències i traduccions.

Des del 2008, participa activament a la Junta del Registro de Osteópatas de España, amb la finalitat de professionalitzar de manera adequada l’osteopatia al nostre país, en conjunt amb la resta de les institucions europees (EFO y FORE).

L’any 2012 obté el postgraus de dos anys en PNI (psico-neuro-inmunologia) clínica.

Postgraduat en tècniques i concepte Estructural pel GEPRO (Barcelona, 2013-2014).

Des del 2015 imparteix classes al màster de la FBEO (Fundación Belga-Española de Osteopatía).

Equip

J Fermin Lopez

J.Fermín
López

Osteòpata

Helena Girones

Helena
Gironès Pérez

Osteòpata

Anna Torne

Anna
Torné Jordà

Osteòpata